HondenPage baasje Jeanine & Caintie

Over Jeanine & Caintie

honden foto van Jeanine & Caintie Mijn naam is Jeanine en ik heb een Cairn Terrier met de naam Caintie hij is geboren op 23-05-2012.
In mijn dagelijkse leven werk ik als activiteiten begeleidster in de gehandicapten zorg.
In mij vrije tijd ben ik veel aan het trainen en wandelen met caintie en de hond van mijn ouders Rexy.
Met Caintie heb ik verschillende gehoorzaamheidscursussen gevolgd; puppycursus, basiscursus, brave pubercursus, opvoeding&gehoorzaamheid C en speuren 1. 
Ook hebben we een mini cursus praktijkspeuren gevolgd. We hopen in de toekomst nog meer cursussen te volgen! 

Meer informatie over Caintie, kijk gerust op zijn facebook pagina. https://www.facebook.com/pages/Cairn-Terrier-Caintie/200045723525769?fref=ts

Krabbels aan Jeanine & Caintie

honden page profiel Zita (Sep)Zita (Sep) schreef om 13 mei om 10:12
Ja, die rood/witte bal :D. Het ging supergoed met Sep in de reisbench. Je moest alleen wel even zorgen dat hij niet te veel zag, want tja ... dat zal Caintie misschien ook wel hebben, maar Sep neemt niet echt zijn rust, helemaal niet als er veel om hem heen gebeurd en dat is nogal vaak met jonge kinderen ;).
honden page profiel Zita (Sep)Zita (Sep) schreef om 05 mei om 12:12
Ik vergeet elke keer te vragen wat voor soort bal het is die Caintie heeft. Dus bij deze :D.
honden page profiel Zita (Sep)Zita (Sep) schreef om 05 mei om 12:12
Hij heeft gisteren in de reisbench geslapen voor het eerst. Eerst wilde hij er uit, maar ik was in de kamer en was op kalmerende toon aan het praten, zodat hij lekker in slaap viel. Hij heeft er iets van 2 uur in geslapen!! Vanmiddag gaat hij er weer even in. De caravan vindt hij reuze interessant. Hij is er nu 2x in geweest. Maar hij is maar heel klein. Ik stond bij de tafel om de foto te maken, kun je nagaan ;). Naast de stapelbedden is een kast en dan een 4 zits wat ons bed is. Maar hee ... we passen er in, zelfs MET hond :D!! Hij ligt nu lekker op de koude tegels. Ik ben een beetje aan het poetsen terwijl de meiden met Marco op de rommelmarkt staan. Arme Sep, want ... ik ga zo stofzuigen en dweilen ... :D. Daarom tussendoor maar ff computeren, kan hij wat langer liggen ;).
honden page profiel Zita (Sep)Zita (Sep) schreef om 03 mei om 10:23
Wat zijn die nieuwe foto's leuk zeg!! Hihi, zo moe op de stoel na de wandeling ;). Sep was ook helemaal bek af.
honden page profiel Zita (Sep)Zita (Sep) schreef om 16 april om 11:54
Sep komt uit Ter Schuur bij de kennel Il Gomito. Zijn papa is deens en zijn mama is nederlands :). Hij heeft wel een stamboom, maar daar doen we verder niets mee. Het ging ons er om dat hij getest was op levershunt. Ik had wel wat advertenties gezien van cairns op mp, maar die werden niet getest. Dat risico wilden we gewoon niet nemen na wat gegoogle er over. Dus via een officiele fokker. Wel een hele leuke fokker! Over een tijdje gaan we ook weer die kant op. Kunnen ze even zien wat voor doerak Sep is :D. Ik moest gisteren ook zo lachen. Ik zat te leren (thuisstudie) en hij zat ondertussen in de tas van manlief te snuffelen :D. Heel ondeugend dat snoetje er in. Zo schattig!
honden page profiel Zita (Sep)Zita (Sep) schreef om 16 april om 09:00
Zit net al je foto's te bekijken. Die met de vaatwasser ... zo herkenbaar ... Zou ze dat soms in de genen zitten? Sep zijn zusje doet/deed dat ook :D. Waar komt Caintie vandaan? Hij is wel super leuk hoor!!
honden page profiel Zita (Sep)Zita (Sep) schreef om 29 maart om 10:13
Leuk he, een cairn :D. Onze cairn is van 24-10-2012, 5 maandjes jonger :). Ik vind het echt genieten dat ventje in ons huis erbij! Is de hond van je ouders ook een cairn?

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Jeanine & Caintie heeft 958 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Jeanine & Caintie zeer positief gewaardeerd bij 7 waarderingen.

Berichten en online status
Jeanine & Caintie was voor het laatst online 3 jaar, 8 maanden, 4 weken, 9 uur, 51 minuten, 44 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^